TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Trópus | Kiegészítő rágcsáló eleség - 600 ml

 Trópus | Kiegészítő rágcsáló eleség - 600 ml
Trópus | Kiegészítő rágcsáló eleség - 600 ml

A Trópus Granulátum egy prémium minőségű kiegészítő eleség rágcsálók számára, mely teljes körű tápanyagforrást biztosít számukra. Gazdag fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban, hogy támogassa kedvenceid egészségét és élénkségét minden nap.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 690 Ft 
650 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Fedezd fel a Trópus Granulátumot, a rágcsálók kiegészítő eleségét, amely tökéletes választás a kis kedvenceid egészségének és boldogságának támogatására! Ez a prémium minőségű granulátum teljes körű tápanyagforrás, amely gondosan összeállított összetevőkből áll, hogy biztosítsa rágcsálóid optimális táplálását és élénk életét.

A Trópus Granulátum gazdag fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban, beleértve az alábbiakat is:

  • Gabonafélék: Magas rosttartalmuk révén támogatják az emésztést és hozzájárulnak a megfelelő bélműködéshez.
  • Magvak: Fontos forrásai az egészséges zsíroknak és antioxidánsoknak, amelyek szükségesek a rágcsálók számára a szőrzet és bőr egészségének fenntartásához.
  • Gyümölcsök és zöldségek: Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, amelyek erősítik az immunrendszert és általános egészséget támogatnak.

Ez a kitűnő választás rágcsálóid számára, mivel kiegyensúlyozott táplálékot biztosítanak nekik, hogy energikusak és boldogok maradjanak egész nap.

Ne habozz, tedd kosaradba a Trópus Granulátumot még ma, és látni fogod, hogyan élvezik kedvenceid az ízletes és tápláló ételt, ami nemcsak jó nekik, hanem megadja nekik a szükséges energiát és vitalitást is!

A termék kiszerelése: 600 ml

Adatok
Gyártó
Trixie
Kiszerelés
300 g
Az eledel összetétele
Extrudált (pellet)
Ilyen állatnak ajánlott
Csincsilla, Degu, Egér, Hörcsög, Nyúl, Patkány, Tengerimalac, Törpe nyúl
Cikkszám
661004
Tömeg
300 g/db
Hasonló termékek