TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Waudog Silicone Bowl | Szilikon tál utazáshoz - 0,75 L

Waudog Silicone Bowl | Szilikon tál utazáshoz - 0,75 L
Waudog Silicone Bowl | Szilikon tál utazáshoz - 0,75 L

A WAUDOG Silicone Bowl egy kiömlésmentes, BPA-mentes szilikon tál, amely ideális utazáshoz és sétákhoz kutyák számára. Könnyen hordozható, higiénikus és egyszerűen tisztítható, biztosítva kedvenced számára a friss vizet és ételt bármikor és bárhol. Praktikus kialakításának köszönhetően kényelmesen használható, és megakadályozza a kiömlést.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 2 790 Ft 
2 490 Ft
Részletek

Waudog Silicone Bowl | Szilikon tál utazáshoz

Biztosítsd kedvenced számára a legjobb hidratálást és étkezési élményt bárhol és bármikor a WAUDOG Silicone Bowl kiömlés mentes szilikon tállal! Ez a prémium minőségű, praktikus és innovatív tál ideális társ utazáshoz, sétához vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez. A WAUDOG Silicone Bowl tökéletes választás minden gazdi számára, aki szeretné biztosítani kedvence kényelmét és egészségét.

Miért válaszd a WAUDOG Silicone Bowl szilikon tálat?

Kiváló minőségű szilikon: A tál prémium minőségű, BPA-mentes szilikonból készült, amely tartós és biztonságos kedvenced számára. Az anyag ellenáll a harapásoknak és a mindennapos használatnak, így hosszú élettartamot biztosít.

Kiömlés mentes kialakítás: A WAUDOG Silicone Bowl speciális kiömlés mentes kialakítása garantálja, hogy a víz vagy az étel nem folyik ki, még akkor sem, ha mozgásban vagytok. Ez különösen hasznos autós utazások során, vagy amikor sétáltok a parkban.

Könnyű és hordozható: A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően a tál könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. Akár hosszabb sétákra, kirándulásokra vagy utazásokra készültök, a WAUDOG Silicone Bowl mindig kéznél lehet, hogy kedvenced soha ne maradjon szomjas vagy éhes.

Egyszerű használat: A tálat könnyen és gyorsan előkészítheted használatra, majd ugyanilyen gyorsan összecsukhatod és elteheted. Praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal kinyisd és bezárd, így kedvenced mindig készen áll az étkezésre vagy ivásra.

Higiénikus és könnyen tisztítható: A szilikon anyag antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul a higiénikus használathoz. Az itató tál könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben, így mindig friss és tiszta marad kedvenced számára.

Ergonomikus dizájn: Az itató tál ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kedvenced kényelmesen ehessen vagy ihasson belőle. A tál formája megkönnyíti az étel és a víz hozzáférhetőségét, így kedvenced zavartalanul élvezheti a frissítő kortyokat vagy a finom falatokat.

Többfunkciós felhasználás: A WAUDOG Silicone Bowl nemcsak víz, hanem más folyadékok, például izotóniás italok vagy gyógyteák adagolására is alkalmas. Emellett száraz és nedves táp tálalására is tökéletes, így minden helyzetben biztosíthatod kedvenced számára a szükséges folyadék- és tápanyagpótlást.

Tökéletes választás minden gazdi számára

A WAUDOG Silicone Bowl kiömlés mentes szilikon tál nemcsak praktikus és könnyen használható, hanem stílusos és higiénikus is. Legyen szó mindennapi sétákról, kirándulásokról vagy hosszabb utazásokról, ez a tál minden helyzetben biztosítja kedvenced számára a friss vizet és a tápláló ételt.

Ne hagyd, hogy kedvenced szomjas vagy éhes maradjon útközben! Válaszd a WAUDOG Silicone Bowl szilikon tálat, és biztosítsd számára a folyamatos hidratálást és táplálást bárhol és bármikor. Rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget, amit ez a prémium minőségű termék nyújthat kedvenced számára!

Rendeld meg a WAUDOG Silicone Bowl szilikon tálat, és tedd még kényelmesebbé kedvenced mindennapjait egy praktikus és elegáns megoldással! Kedvenced hálás lesz érte, és te is elégedett leszel a választásoddal.

Adatok
Gyártó
Waudog
Tál típusa
Itatótál
Anyaga
Szilikon
Méret
0,7 L
Cikkszám
507811
Tömeg
123 g/db
Hasonló termékek