TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Waudog Silicone Bottle cup pet drinker | Itató tál palackra - 16,5 x 9 cm

Waudog Silicone Bottle cup pet drinker | Itató tál palackra - 16,5 x 9 cm
Waudog Silicone Bottle cup pet drinker | Itató tál palackra - 16,5 x 9 cm

A Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker egy praktikus, BPA-mentes szilikonból készült itató tál, amely könnyen rögzíthető bármilyen szabványos palackra. Ideális választás útközben történő hidratáláshoz, mivel könnyű, hordozható és ergonomikus kialakítása révén kedvenced kényelmesen ihat belőle. Higiénikus és egyszerűen tisztítható, így mindig biztosíthatod kedvenced számára a friss vizet.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 1 390 Ft 
1 290 Ft
Részletek

Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker | Itató tál palackra

Gondoskodj kedvenced megfelelő hidratálásáról bárhol és bármikor a Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker itató tál segítségével! Ez a praktikus és innovatív itató tál egyszerűen rögzíthető a palackokra, így mindig biztosítva van a friss víz kedvenced számára, akár otthon, akár útközben vagytok. A Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker tökéletes választás minden gazdi számára, aki szeretné biztosítani kedvence kényelmét és egészségét.

Miért válaszd a Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker itató tálat?

Kiváló minőségű szilikon: Az itató tál prémium minőségű, BPA-mentes szilikonból készült, amely tartós és biztonságos kedvenced számára. Az anyag ellenáll a harapásoknak és a mindennapos használatnak, így hosszú élettartamot biztosít.

Könnyű és hordozható: A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően az itató tál könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted. Akár hosszabb sétákra, kirándulásokra vagy utazásokra készültök, a Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker mindig kéznél lehet, hogy kedvenced soha ne maradjon szomjas.

Egyszerű használat: Az itató tál egyszerűen rögzíthető bármilyen szabványos palackra, így gyorsan és könnyedén biztosíthatod a friss vizet kedvenced számára. Csak csavard rá a palackra, nyomd meg, és máris készen áll az itatásra.

Higiénikus és könnyen tisztítható: A szilikon anyag antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul a higiénikus használathoz. Az itató tál könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben, így mindig friss és tiszta marad kedvenced számára.

Ergonomikus dizájn: Az itató tál ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy kedvenced kényelmesen ihasson belőle. A tál formája megkönnyíti a víz hozzáférhetőségét, így kedvenced zavartalanul élvezheti a frissítő kortyokat.

Többfunkciós felhasználás: A Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker nemcsak víz, hanem más folyadékok, például izotóniás italok vagy gyógyteák adagolására is alkalmas. Így minden helyzetben biztosíthatod kedvenced számára a szükséges folyadékpótlást.

Tökéletes választás minden gazdi számára

A Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker itató tál nemcsak praktikus és könnyen használható, hanem stílusos és higiénikus is. Legyen szó mindennapi sétákról, kirándulásokról vagy hosszabb utazásokról, ez az itató tál minden helyzetben biztosítja kedvenced számára a friss vizet.

Ne hagyd, hogy kedvenced szomjas maradjon útközben! Válaszd a Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker itató tálat, és biztosítsd számára a folyamatos hidratálást bárhol és bármikor. Rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget, amit ez a prémium minőségű termék nyújthat kedvenced számára!

Rendeld meg a Waudog Silicone Bottle Cup Pet Drinker itató tálat, és tedd még kényelmesebbé kedvenced mindennapjait egy praktikus és elegáns megoldással! Kedvenced hálás lesz érte, és te is elégedett leszel a választásoddal.

Adatok
Gyártó
Waudog
Tál típusa
Itató
Anyaga
Szilikon
Méret
16,5 x 9 cm
Cikkszám
50778
Tömeg
60 g/db
Hasonló termékek