TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Trixie Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L

Trixie Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L
Trixie Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L

Trixie Ceramic Bowl | Kerámia tál: Stílusos és tartós kerámia tál, mely ideális táplálásra kutyák számára. Kiváló minőségű anyagból készült, könnyen tisztítható és egyedi dizájnja feldobja otthonodat.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 2 390 Ft 
2 190 Ft
Részletek

Színes és stílusos kiegészítőket keresel, amelyek nemcsak praktikusak, hanem igényes megjelenést is kölcsönöznek otthonodnak? Fedezd fel a Trixie Ceramic Bowl-t, a kerámia tál, ami nem csupán a kedvenced életét teszi könnyebbé, hanem stílusos kiegészítője is lesz nappalidnak vagy konyhádnak!

Elegáns megjelenésével és prémium minőségével ez a kerámia tál minden táplálkozási igényt kielégít kedvenced számára, legyen az kutya, macska vagy egyéb kisállat. A magas minőségű kerámia anyagnak köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, így hű társad lesz évekig.

A Trixie Ceramic Bowl nem csupán egy tál – az otthonod stílusos kiegészítője lesz! Válaszd kedvenc színedet vagy akár kombináld őket egymással, hogy egyedi atmoszférát teremts otthonodban. A kifinomult dizájn és a tartósság tökéletes kombinációja garantálja, hogy minden alkalommal elégedett leszel vásárlásodkal.

Ne habozz tovább, és tedd meg vásárlásodat ma! Kényeztesd kedvencedet a Trixie Ceramic Bowl-lal, és díszítsd otthonodat egyedülálló stílusú kiegészítővel, ami mindenki figyelmét magára vonja! Legyen otthonodban a Trixie Ceramic Bowl – a funkcionalitás és stílus tökéletes egyensúlya!

Adatok
Gyártó
Trixie
Tál típusa
Etetőtál, Itatótál
Anyaga
Kerámia tál
Méret
0,8 L
Cikkszám
25084
Tömeg
710 g/db
Hasonló termékek