TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L

Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L
Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L
Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L
Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L
Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál - 0,8 L

A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl egy prémium minőségű kerámia tál kutyák és macskák számára. Higiénikus, könnyen tisztítható és csúszásmentes kialakítással rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást evés közben. Elegáns skandináv dizájnjával bármilyen otthoni dekorációhoz illeszkedik.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 5 790 Ft 
5 190 Ft
Részletek

Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl | Kerámia tál

Emeld kedvenced étkezési élményét a Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kerámia tállal, amely a stílust és funkcionalitást tökéletesen ötvözi! Ez a prémium minőségű kerámia tál ideális választás minden gazdi számára, aki elegáns és tartós megoldást keres kutyája vagy macskája számára. A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kiváló anyaghasználatának és esztétikus megjelenésének köszönhetően nemcsak praktikus, hanem igazán szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz otthonodnak.

Miért válaszd a Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kerámia tálat?

Prémium minőségű anyag: A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl magas minőségű kerámiából készült, amely rendkívül tartós és ellenáll a mindennapos használatnak. A kerámia anyag nem veszi át az étel szagát vagy ízét, így kedvenced mindig friss és tiszta ételt élvezhet.

Higiénikus és könnyen tisztítható: A sima, fényes felületnek köszönhetően a tál rendkívül könnyen tisztítható. Egyszerűen öblítsd el kézzel vagy helyezd be a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő etetésre. A kerámia antibakteriális tulajdonságai hozzájárulnak a higiénikus étkezési környezet fenntartásához.

Stabil és csúszásmentes kialakítás: A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl alja csúszásmentes gumigyűrűvel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a tál elmozduljon vagy felboruljon evés közben. Kedvenced így zavartalanul élvezheti az étkezést anélkül, hogy a tál elmozdulna.

Elegáns dizájn: A BE NORDIC kollekcióra jellemző skandináv stílusú dizájn letisztult és modern megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni dekorációhoz. A tál esztétikus megjelenése otthonod bármelyik helyiségét feldobja.

Kényelmes méretválaszték: A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl különböző méretekben kapható, így könnyedén megtalálhatod a kedvenced igényeinek leginkább megfelelő tálat. Legyen szó kisebb macskáról vagy nagyobb kutyáról, ez a tál minden esetben ideális választás.

Tökéletes választás minden gazdi számára

A Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kerámia tál nemcsak praktikus és tartós, hanem stílusos és higiénikus is. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, ez a tál minden alkalommal biztosítja kedvenced számára a kényelmes és tiszta étkezést.

Ne hagyd, hogy kedvenced régi, kopott tálból egyen vagy igyon! Válaszd a Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kerámia tálat, és biztosítsd számára a legjobb étkezési élményt. Rendeld meg most, és tedd még különlegesebbé kedvenced mindennapjait egy elegáns és praktikus etetőtállal!

Rendeld meg a Trixie BE NORDIC Ceramic Bowl kerámia tálat, és tapasztald meg a minőség és kényelem tökéletes kombinációját! Kedvenced hálás lesz érte, és te is elégedett leszel a választásoddal.

Adatok
Gyártó
Trixie
Tál típusa
Etetőtál, Itatótál
Anyaga
Kerámia tál
Méret
0,8 L
Cikkszám
24302
Tömeg
1,3 g/db
Hasonló termékek