TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

PP. | Vízlepergetős kapcsos fekhely 3, - 68x50x22 cm

PP. | Vízlepergetős kapcsos fekhely 3, - 68x50x22 cm
ÚJ
PP. | Vízlepergetős kapcsos fekhely 3, - 68x50x22 cm

A PP. Vízlepergetős kapcsos fekhely egy 68x50x22 cm-es, prémium minőségű, vízlepergető anyagból készült kényelmes fekhely kisebb és közepes méretű kutyák számára. Kapcsos kialakítása könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé, ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt.

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 18 055 Ft 
16 990 Ft
Részletek

A PP. Vízlepergetős kapcsos fekhely az ideális megoldás, ha egy olyan fekhelyet keresel, amely nemcsak kényelmes, hanem ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Ez a prémium minőségű fekhely minden szempontból ideális választás, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról.

Ez a fekhely speciálisan kifejlesztett vízlepergető anyagból készült, amely megakadályozza, hogy a nedvesség bejusson a párnába. Ez különösen hasznos kültéri használat esetén, amikor a fekhely ki van téve az esőnek vagy a párás környezetnek. A vízlepergető tulajdonságnak köszönhetően a fekhely gyorsan szárad, és mindig száraz és kényelmes marad kedvenced számára.

A fekhely töltete puha és tartós anyagból készült, amely hosszú távú kényelmet biztosít. A 22 cm-es vastagság optimális alátámasztást nyújt, így akár hosszabb pihenés során is maximális kényelmet biztosít. A töltet nem csak kényelmes, de formatartó is, így hosszú ideig megőrzi eredeti alakját.

A 68x50x22 cm-es méret tökéletes választás kisebb és közepes méretű kutyák számára. A fekhely elegendő helyet biztosít a kényelmes pihenéshez, ugyanakkor kompakt mérete miatt könnyen elhelyezhető bármely helyiségben vagy kültéri területen.

A kapcsos kialakítás megkönnyíti a fekhely összeállítását és szétszedését, így könnyen szállítható és tárolható. Ez különösen praktikus, ha gyakran utazol kedvenceddel, vagy ha változtatni szeretnéd a fekhely helyét otthonodban.

A fekhely anyaga könnyen tisztítható, így mindig frissen és tisztán tarthatod kedvenced pihenőhelyét. A vízlepergető anyag nem csak a nedvességet, de a szennyeződéseket is távol tartja, így a fekhely hosszú ideig megőrzi tisztaságát és frissességét.

A fekhely modern és praktikus megjelenése minden otthonba illeszkedik. Az egyszerű, mégis elegáns design könnyen beilleszthető bármilyen lakberendezési stílusba, így nem csak kényelmet, de esztétikai élményt is nyújt.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy otthonodat még kényelmesebbé és praktikusabbá varázsold. Rendeld meg most a PP. Vízlepergetős kapcsos fekhelyet, és élvezd a maximális kényelmet és minőséget minden nap. Ajándékozd meg magad és kedvenced a pihentető alvás és pihenés élményével, amit ez a kiváló minőségű fekhely nyújt!

 

Elérhető méretek:

  • 51x32x18 cm
  • 58x40x22 cm
  • 68x50x24 cm
  • 78x61x24 cm
Adatok
Gyártó
PP.
Mérete
68x50x22 cm
Anyaga
Vízlepergető
Színe
Színes
Cikkszám
040083
Tömeg
13 g/db
Hasonló termékek