TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

JK Nyúl ház VIP

JK Nyúl ház VIP
JK Nyúl ház VIP
JK Nyúl ház VIP
JK Nyúl ház VIP
JK Nyúl ház VIP

A JK Nyúl ház VIP kényelmes menedék nyulak részére. Strapabíró műanyagból készült, kényelmes pihenésre és biztonságos rejtekhelyként szolgál. Az esztétikus dizájn és a könnyű tisztíthatóság mellett a ház optimális környezetet biztosít a nyulak számára a ketrecben vagy terráriumban. Ideális megoldás a nyulak kényelmes tartásához.

Bővebben
Raktáron
5 190 Ft
Részletek

Ismerd meg a JK Nyúl házat, egy kényelmes menedéket, amely tökéletes otthont biztosít a kedvencednek! Az innovatív kialakítású nyúlház kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva ezzel a maximális kényelmet és biztonságot.

A JK Nyúl ház rendkívül strapabíró és stabil, ideális választás minden nyúl számára. Az egyedi tervezésű ház kényelmes búvóhelyet biztosít, ahol kedvenced pihenhet és érezheti magát otthonosan. A nyúlház kialakítása lehetővé teszi, hogy a nyúl könnyedén hozzáférjen és szabadon mozoghasson a területén.

Ez a nyúlház nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is, így otthonodba is remekül illeszkedik. Válaszd a JK Nyúl házat, hogy biztosítsd kedvencednek a kényelmet és a biztonságot egyaránt!

Adatok
Gyártó
JK
Cikkszám
33028
Tömeg
400 g/db
Hasonló termékek