TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Comfy Space Bowl | Műanyag Tál Világoskék- 0,7 L

Comfy Space Bowl | Műanyag Tál Világoskék- 0,7 L
Comfy Space Bowl | Műanyag Tál Világoskék- 0,7 L

A Comfy Space Bowl egy tartós, BPA-mentes műanyag tál, amely ergonomikus kialakításának és csúszásmentes talpának köszönhetően ideális kutyák és macskák számára. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható, és modern dizájnjával bármilyen otthoni dekorációhoz illeszkedik.

Bővebben
Raktáron
1 090 Ft
Részletek

Comfy Space Bowl | Műanyag Tál

Tedd kedvenced étkezési élményét még kényelmesebbé és praktikusabbá a Comfy Space Bowl műanyag tállal! Ez a kiváló minőségű, strapabíró műanyag tál tökéletes választás minden gazdi számára, aki egyszerű, mégis hatékony megoldást keres kedvencének. A Comfy Space Bowl ergonomikus kialakítása és modern dizájnja révén ideális választás mindennapi használatra, legyen szó kutyáról, macskáról vagy más kisállatról.

Miért válaszd a Comfy Space Bowl műanyag tálat?

Kiváló minőségű anyag: A Comfy Space Bowl tartós műanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít. A BPA-mentes anyag teljesen biztonságos kedvenced számára, és ellenáll a karcolásoknak és kopásnak, így hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát.

Ergonomikus kialakítás: A tál ergonomikus formája biztosítja, hogy kedvenced kényelmesen hozzáférjen az ételhez vagy vízhez. Az alacsonyabb peremek és a lekerekített sarkok megkönnyítik az evést és ivást, így kedvenced zavartalanul élvezheti az étkezést.

Csúszásmentes talp: A Comfy Space Bowl alja csúszásmentes gumigyűrűvel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a tál elmozduljon vagy felboruljon használat közben. Ez különösen hasznos az élénkebb háziállatok számára, akik hajlamosak mozgatni az ételtálat evés közben.

Könnyű tisztíthatóság: A sima felületű műanyag tál rendkívül könnyen tisztítható. Egyszerűen öblítsd el kézzel vagy helyezd be a mosogatógépbe, és máris készen áll a következő használatra. Az anyag nem veszi át az étel szagát vagy ízét, így mindig friss és tiszta marad.

Modern dizájn: A Comfy Space Bowl modern és színes megjelenése bármilyen otthoni dekorációhoz illeszkedik. Az esztétikus dizájn feldobja kedvenced étkezési területét, miközben praktikus és funkcionális megoldást nyújt.

Sokoldalú felhasználás: A tál különböző méretekben kapható, így könnyedén megtalálhatod kedvenced igényeinek leginkább megfelelő méretet. Alkalmas száraz és nedves táp, valamint víz tálalására egyaránt, így minden étkezési igényt kielégít.

Tökéletes választás minden gazdi számára

A Comfy Space Bowl műanyag tál nemcsak praktikus és tartós, hanem stílusos és higiénikus is. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, ez a tál minden alkalommal biztosítja kedvenced számára a kényelmes és tiszta étkezést.

Ne hagyd, hogy kedvenced régi, kopott tálból egyen vagy igyon! Válaszd a Comfy Space Bowl műanyag tálat, és biztosítsd számára a legjobb étkezési élményt. Rendeld meg most, és tedd még különlegesebbé kedvenced mindennapjait egy elegáns és praktikus etetőtállal!

Rendeld meg a Comfy Space Bowl műanyag tálat, és tapasztald meg a minőség és kényelem tökéletes kombinációját! Kedvenced hálás lesz érte, és te is elégedett leszel a választásoddal.

Adatok
Gyártó
Comfy
Tál típusa
Etetőtál, Itatótál
Anyaga
Műanyag
Méret
0,7 L
Cikkszám
121997
Tömeg
110 g/db
Hasonló termékek