TOP termékek

A rendeléseket át lehet venni személyesen is Budapesten a 16. és a 11. kerületben.

Comfy Smile Ball | Játék (labda) kutyák részére - 6,5 cm

Comfy Smile Ball | Játék (labda) kutyák részére - 6,5 cm
Comfy Smile Ball | Játék (labda) kutyák részére - 6,5 cm

Comfy Smile Ball kutyajátékot, mely egy ellenálló műanyag labda kutyák számára. Ideális választás aktív játékokhoz és mozgásösztönzéshez, biztosítva, hogy kedvenced szórakoztató módon tölthesse el az időt.

 

Bővebben
Raktáron
Bolti ár: 1 190 Ft 
1 090 Ft
Részletek

A Comfy Smile Ball egy vidám és színes labda, melyet úgy terveztünk, hogy nemcsak játék, hanem boldogságforrás is legyen kedvenced számára!

A Comfy Smile Ball labda frissítően élénk színeivel és praktikus méretével azonnal magára vonzza kutyád figyelmét. Kiváló minőségű, ellenálló műanyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Átmérője 6,5 cm, így ideális választás kisebb és közepes méretű kutyák számára is, akik imádják a labda hajigálást és üldözést.

A Comfy Smile Ball játék kifejezetten biztonságos anyagokból készült, melyek nem károsítják kutyád fogait vagy ínyét. A sima, de fogásra ideális felület biztosítja, hogy kutyád könnyedén megfogja és szállítsa. A labda kiválóan alkalmas aktív játékokhoz, amelyek serkentik kedvenced fizikai aktivitását és szellemi éberségét is.

Ez a labda nemcsak egy eszköz, hanem egy élmény kutyád számára. A vidám és barátságos designja garantáltan felkelti kutyád figyelmét és játékösztönét. Kiváló választás interaktív játékokhoz, hajigáláshoz, futkosáshoz vagy éppen úszáshoz is, így mindig friss és szórakoztató marad a közös időtöltés.

A Comfy Smile Ball könnyen tisztítható, ami rendkívül fontos szempont a mindennapi használat során. Egyszerűen töröld át nedves ronggyal a külső részt, hogy megőrizd a labda tisztaságát és higiénikus állapotát.

Magas minőség: Prémium műanyag, strapabíró kialakítás.

Biztonság: Nem toxikus anyagok, kíméli kutyád egészségét.

Szórakoztató design: Vidám színek és formák, melyek élénkítik a játékot.

Fizikai aktivitás serkentése: Ideális választás mozgásösztönzésre és szellemi stimulációra.

A Comfy Smile Ball labda minden kutyatulajdonos számára tökéletes választás, aki szeretné kedvencének biztosítani a legjobb játékélményt. Legyen szó kinti vagy benti játékról, ez a labda mindig garantálja, hogy kutyád élvezze a mozgást és a közös időtöltést. Fedezd fel te is a Comfy Smile Ball varázslatos világát, és szerezd meg kedvenced számára ezt az egyedülálló terméket, hogy mindennapos élménnyé tegye a játékot és a közös pillanatokat!

 

Elérhető méretek:

  • 6,5 cm
Adatok
Gyártó
Comfy
Mérete
6,5 cm
Cikkszám
251394
Tömeg
4 g/db
Hasonló termékek